! Under Construction !

2013 óta a Multi Alarm Zrt.  GPS fejlesztési tanácsadójaként és projektvezetőjeként tevékenykedem.

Ennek során részletesen tanulmányoztam a mezőgazdasági iparágat, annak gépesítését, GNSS, RTK, precíziós gazdálkodási, telemetria, távadatgyűjtési, valamint szenzor megoldásait és technológiáit. Ennek során megismertem az iparág információs igényeit, és azokat a területeket, ahol lehetőség kínálkozik a gazdálkodás hatékonyságnak növelésére.

Ez alapján dolgoztam ki a Multi Alarm Zrt. GPS flottakövetési szolgáltatására épülő AgroGPS megoldást, amely Magyarország legnagyobb mezőgazdasági kiállításának az „AGROmashEXPO 2015” termékfejlesztési pályázatán „Hazai Termékfejlesztési ELISMERŐ Oklevél”-ben részesült.

 

 

Néhány az felhasználói vélemény az AgroGPS pályázati anyagból:

Külön szeretnénk kiemelni a cégünkkel folytatott egyeztetéseken tapasztalt szakmai igényességet és alaposságot, amellyel a mezőgazdasági gazdálkodás sajátosságit és információs igényét megismerték, és hogy azt a meglévő GPS flottakövető rendszerük részeként, egyedülállóan komplex de még is könnyen kezelhető AgroGPS megoldásként implementálták. 
Villányi Tibor- Gödre MG Zrt. Elnök - vezérigazgató

 

Az AgroGPS 3 éve forradalmasította a gazdálkodásunkat az által, hogy a földterületeken végzett munkát, mért mennyiségi és minőségi mutatókkal tudjuk ellenőrizni.
Villányi Tamás- Gödre MG Zrt - tulajdonos

 

A földterület alapú kimutatások segítségével a rendszer által mért értékek alapján tudjuk meg határozni az egy–egy földterületünk megműveléséhez felhasznált üzemanyag és motor üzemóra értékeket, ez által a betakarított termények előállításához felhasznált gépüzemi költséget is könnyen meg tudjuk határozni. A földterületi munkavégzési napló segítségével vissza tudjuk keresni, hogy egy adott földterületünkön mely gépeink mikor jártak, és mikor végeztek munkát.
Wilhelm József- Belvárdgyulai MG Zrt. - vezérigazgató

 

A rendszer használata óta cégünk üzemanyag felhasználása jelentősen csökkent. (…)  A flottakövetés interneten elérhető felhasználói felülete könnyen átlátható és kezelhető és számos az erőgépek üzemeltetésének ellenőrzésében hasznos funkciót nyújt.
Petróczky Istvén- Kisdomebgyházi AGRO-FERR

 

Több egyeztetés és szakmai konzultáció során megismertük innovatív fejlesztésüket, amely újszerűsége, és egyedisége miatt, már akkor felmerült az oktatási illetve kutatás-fejlesztési területen történő együttműködés igénye, és lehetősége.
Faragó Lászlő- Kaposvári Egyetem - Agrárközpont operatív igazgató

 

 

További információk az AgroGPS szolgáltatásról:  http://www.multialarm.hu/gps-nyomkovetes/ma-agrogps