! Under Construction !

Dalmaták & DogCam

A családunk 1996 óta rajong a Dalmata kutya fajtáért.

A 2000-ben alapított SOLYMOS-KERTI kennelünkben született kölykök sok magyar és környező országbeli család számára okoztak örömet. Külön büszkék vagyunk arra, hogy annak ellenére hogy az USA-ban sok Dalmata kennel található, egyik kölykünk egészen az USA Ohio államáig utazott, akinek a gazdájával  napig is rendszeresen kapcsolatban vagyunk.

A hobbi elfoglaltságaimban is szeretetek új- és egyedi ötleteket kipróbálni és a sikerre vinni, ezért 2008-ban, a Dalmata kölykeink születését és növekedését egy internetes kamerán keresztül elérhetővé tettem az ismerőseim majd az internet nagyközönsége számára is.

Élő kameránk igen nagy sikert aratott a nagyvilágban, és bekerült a világ TOP 10 legnépszerűbb internetes kamerái közé (EartCam), valamint a magyar médiába (TV2, RTL, stb.) is.  Az élő kutyakölyök kamera ötletemben rejlő lehetőségeket 2010-től a kutyatenyésztő ismerőseim számára is elérhetővé tettem a DogCam.eu oldalamon, ahol a kutyákról és gazdáikról készített kiállítási és studio fotóim is elérhetőek.

 

Fényképezés

Nagyapám nyomdokait követve gyerekkorom óta fotózom, és igyekszem minél jobb és érdekesebb fényképeket készíteni a minket körülvevő világ mindennapjairól és szépségeiről. Szabadidőmben családommal gyakran túrázom, így fotóim köz sok természetfotó és az élőlényekről készített MAKRO fotó is.

Kutya kiállításokon, illetve a saját illetve ismerőseim kutyáit is rendszeresen fotózom, amelyek közül a “Dalmata szemek” című képem a Digitális Fotómagazinban is megjelent.

Vizes sportok 

Gyerek korom óta szeretem a „vizes”sportokat, és szabadidős tevékenységeket. 6 éven keresztül versenyszerűen úsztam, majd  közel 5 évig vitorláztam az Ofrűi PTTE Vitorlás egyesület színeiben.

Ha időm engedi, most is szívesen úszom, és mára már PADI  könnyűbúvár valamint vitorlás és motoros kishajó vezetői vizsgával is rendelkezem.

Hobbi